onsdag 14 oktober 2009

Älgjaktsvecka

Uj vad tyst det är när inte hundarna är hemma, endast katten som har blivit helt galen :). Han känner nog att han nu kan göra vad han vill utan att hundarna är där och lägger sig i, kollar minsta grej han håller på med. Ni ser hur Roxy ligger och spanar på vad lilla missen gör, men han bryr sig inte, han leker på.


Min minsta dotter är hemma från skolan så då får jag sällskap, skönt att sitta och prata vid frukosten. Hon satt och läste Hundsport och undrade om jag inte skulle öppna ett hunddagis, hon menade på att man kunde skicka ut enkäter i Frövi och kolla intresset. Men sedan kom vi fram till att man måste gå en kurs för att ha hunddagis, så det tål att tänkas på, men jag tror det skulle vara bra.

Ryggen är inte bra än, ska på behandling i morgon bitti hos en kille i Örebro som jag brukar gå hos, Thomas Holmberg, han brukar få ordning på mitt problem. Nu är jag helt stel ända upp i nacken, jag har gått för länge och trott att det ska gå över av sig självt, vilket det naturligtvist inte gör, :(. Så nu har jag inte varit ute och gått mina långpromenader på en hel vecka, och det känns ju inte bra. Tänkte prova idag på morgonen att gå, men det får nog vara kom jag på sen, risken är nog stor att jag spänner mig ännu mer, kallt som det är. Jag kanske går ut senare på eftermiddagen. Jag får nog hitta på något annat att göra här inne istället, kanske skriva lite på min bok som jag håller på med. Ja, skratta ni som vill, men det är jättekul, jag älskar ju att skriva. Den handlar om en tjej som är i min ålder som har haft panikångest länge och förstår inte vad det beror på, men så en varm sommardag så kommer det en bil upp på deras gård, en tjej kliver ur bilen och hon tror att det är en försäljare som beter sig konstigt. Efter ett tag visar det sig att det är en tjej som presenterar sig som hennes syster. Spännande va? Man får verkligen ha fantasi när man skriver, leva sig in i känslor, se miljön runt sig, ja man lever sig verkligen in i nuet när man skriver, det är jättekul måste jag säga. Jag har ett mål att det kommer ta ca 1 år att skriva klart boken, sen vet man ju inte, men på ett ungefär. Så det får nog bli att skriva lite idag, tror jag.

Ha en bra onsdag alla bloggvänner!!

1 kommentar:

Lilla M♥ sa...

Jaha en författare till alltså :)
Jag köper och läser gärna din bok...
Kram ♥