lördag 19 september 2009

Lördag!

Underbart väder, solen skiner, lite kallt så här på morgonen men vad gör det? Man får lust att hålla på i trädgården, men det är redan fixat det mesta, det som jag har glömt är att ta in Änglatrumpeten och Lagerträdet, hoppas nu bara att de klarat sig.
Vår hittekatt Ville börjar känna sig hemma nu (tror jag), leker på golvet fast hundarna är inne, väldigt bra, fräser om de blir för närgångna.
Ska göra ett par tavlor idag av tyg som jag spänner upp på ramar, det blir faktiskt riktigt fint, hittade tyg på Ikea som passar perfekt i vår gäststuga där tavlorna skall hänga.

Min man har fullt upp med att göra snus, snuset har nu snart varit i ugnen i 2 dygn, tur att vi hade en liten ugn som han kan ställa i uthuset för det luktar otroligt starkt. Han hade ställt in tobaken i ugnen när den stod i gäststugan först, och där fick det stå i 1 dygn, det var bara det att sonen med 3 kompisar igår kom för att spela in musik i studion där inne och det luktade apa, han hade glömt ta ur ugnen därifrån innan vi åkte till Lindemarken, hihihi. Stackars dom, de fattade inte vad det var som luktade så.