lördag 20 februari 2010

Vad är det som händer??

Snö, snö och åter mera snö, hur kommer det att sluta? Vi som ska på min dotters 25-årsfest i Örebro i kväll, hoppas man kommer fram på vägarna :-? Men det ska nog gå bra! Det värsta är nog att de ska åka till Sälen i morgon, då får man vara lite orolig enligt tidningarna, vägen dit upp var en av dom farligaste vägarna just nu och som man bör undvika att åka på. Jaha, det var ju inte kul att läsa, men de får väl åka försiktigt. Men et värsta är ju att man vet ju inte hur andra kör, hur försiktiga de är? Nej, det blir nog bra, får tänka så. Syrran med familj ska också upp dit, så det är 2 bilar från famijen som ska ut och slira i detta väglag, hua...

Själv ska jag väl försöka komma ut och ta en promenad med hundarna, men det är förhoppningsvist inte lika farligt, men man vet ju aldrig, kanske hamnar man i diket med 2 st draghundar, det har ju hänt förr :-)). Men först ska jag försöka fixa till min mans nackspärr, så det blir en tur ut till massagestugan nu.

Ha en bra helg alla vänner, vi får se om vi blir insnöade eller inte!!!

Kram

1 kommentar:

Min Skattkammare sa...

Vilken lyx för maken! ;o)
Ohhh....usch ja, det är många som ska uppåt nu till sportlovet. Brorsan, t.ex, min kära mamma var inte heller så glad för det.
Men de är nog kloka, hoppas jag. Det är bra att de varnar så mycket om snön, folk blir mer uppmärksamma.
Kör försiktigt i kväll och ha så kul!
Kram Kicki