onsdag 10 februari 2010

De där barnen...

Igår hade jag besök av min dotter och hennes lilla goa bäbis, det var så mysigt att få träffa dom. Lilla N växer så det knakar, börjar bli så där fint mullig på benen och hon börjar verkligen bli en personlighet även om hon bara är snart 5 månader :-). Vi fikade och pratade och när lilla N hade somnat bestämde vi oss för att M skulle få massage för hon har haft ont i huvudet på senare tid, spänningsvärk. Vi tog med oss N:s lilla vagga (som jag har här hemma) till massagestugan och bäddade ner henne i den, sedan började vi massagen. Jag hann nog 1/2 minut, sedan var det någon som började gny. Jag försökte ge henne nappen och röra lite på vaggan så hon skulle somna igen, men icke. Hon skrek mer och mer och tittade sig omkring, vart hade hon hamnat nu? Hon var otröstlig, gillade inte att vara där inne, M försökte ett tag, men det var bara att ge upp. Sedan kom morbror och vi gick in i stora huset igen. Lilla N fick lite mat och sedan var hon så glad igen, satt i morbrors knä så nöjd och glad igen. Det måste ha varit den lilla stugan som skrämde, lite för mörkt kanske med annorlunda lukter :-),. Ja, dessa små liv, de vet redan vad de vill, vilken omgivning de vill befinna sig i :-)..

3 kommentarer:

Suzana sa...

Hej och tack så mycket för din fina kommentar på min blogg.

Vilken härlig blogg du har! Kul att läsa och så mycket jag känner igen mig i.

Ha en riktigt trevlig helg och välkommen tillbaka till min blogg när du vill och har tid. Jag kommer mer än gärna att besöka din blogg.

Min Skattkammare sa...

Så små på jorden, ändå vinner de maktkampen! ;o)
Jag ska nog lyxa till mig och komma till dig framöver, tror jag. Kanske jag blir pigg som en mört sen! :o)
Så typiskt att du prickade fel dag, men jag finns ju kvar. När det blir lite varmt ute i pergolan får vi ta en fika/pratstund också! :o)
Här kommer en Hjärtekraaaam!
Kicki

Madde sa...

Ha ha det är ju precis så där det är med de små barnen.
De känner på sig när det är något som är på gång.När man verkligen vill att de ska sova....så passar det inte för dom.
Härligt inlägg=)

Kram Madde