måndag 15 februari 2010

Första tanden..

Igår när mitt barnbarn var här fick jag se ett litet gryn i hennes mun, en liten tand som kommit upp, det såg så gulligt ut. Hon var på ett strålande humör hela tiden som dom var hos oss :-), talade och skrattade. Snart blir hon 5 månader den lilla, tiden går så otroligt fort, snart kommer hon springande och säger mommo :-).

Jag gav både min måg och min dotter massage, och det behövde de verkligen båda två. Det är ju så att de närmaste får minst massage, konstigt nog. Massage är ju så välgörande, sätter igång blodcirkulationen i musklerna, de blir mjuka och elastiska, dessutom blir man pigg och alert efteråt.

Senare kom mina yngre barn K och H och åt mat, H bor ju här men är ofta hos sin kille, men min son har flyttat hemifrån så honom ser man inte så ofta, så det var kul, kul att sitta och prata med dem. Jag är så glad över alla mina barn, ibland måste man nästan nypa sig i armen för att fatta att man har så stora och fina barn..

4 kommentarer:

Suzana sa...

Åå så härligt med massage! Jag skulle verkligen behöva en riktig massage just nu!

sv: jag pluggar till journalist. Går Media och journalistik på högskolan i Kalmar :)

Madde sa...

Barnen är livets mening.
Visst är känslan enorm....
När man sitter och pratar med sina barn....och ser vilka fina och rara människor dom verkligen är.
Kram kram

Ann-sofie sa...

Åh, va kul Suzana, skulle också vilja bli journalist eller författare, älskar att skriva.

Ja, du Madde, barnen är allt, jobbigt när de flyttar hemifrån bara, men det är ju som det ska vara.

Anonym sa...

Vi vet att vi har den bästa mamman i världen! Även den bästa svärmor, svärdotter, mormor, syster, dotter, kusin, vän osv osv!

Vi är många som älskar dig!
Kram Madde