söndag 8 april 2012

Jag ska i fortsättningen göra det jag tänkte..

För några veckor sedan, ja kanske 4 eller 5 så såg jag en före detta lärare på grodden. Jag tänkte direkt gå fram och hälsa för han var en favorit, en ödmjuk och sympatisk person som hade många bra tankar när vi diskuterade i klassen, dessutom påminde han väldigt om min man, både till utseende och personlighet.
Jag var inte riktigt i form och hade även lite bråttom så jag hämtade det jag skulle ha, och sedan kunde jag gå fram till honom, tänkte jag. Men när jag såg honom senare på min väg till kassan stod han lite längre bort så jag betalade och gick ut. Men jag var verkligen på väg för att säga hej när jag först såg honom och ångrar det idag.
Jag fick nämligen se i tidningen häromdagen att han gått bort, och jag blev faktiskt lite ledsen över det. Det var alldeles för tidigt, han var mitt i livet.

Jag tycker att det händer då och då detta att man tänker först göra en sak, men låter bli, och så händer det något som gör att man ångrar sig. Man borde lita på sin intuition. Den var stark denna gång på Grodden så jag borde ha följt den..

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja, man borde kanske göra det man känner instinktivt lite oftare. Jag har haft en sån människa i mitt liv, en människa som har påverkat mig för resten av mitt liv, en underbar människa och det var min hästveterinär. Låter kanske konstigt men så är det, vi kom varandra nära genom åren och jag tänker ofta på honom även om det nu är många år sen vi sågs. Men jag har under flera år tänk skriva ett brev till honom där jag talade om vad han betytt men alltid skjutit på det. Till min man sa men GÖR det nu, tänk om han hinner dö (han är gammal). Så, nu är det gjort, gjorde för ett par år sen och han blev överlycklig.
Kram

Ann-sofie sa...

Det var bra gjort Malin :-)!!

Kram