söndag 1 november 2009

Tacoskväll....

I går kväll hade vi en tacokväll m. Maja, lilla Noomi och hennes mamma och pappa. Vi (syrran, Maja o jag) hade varit till Frövi kyrkogård och satt ljus på min mormors grav och vår morbrors sambos urna vid minneslunden. Det var så fint, alla lyktor som lös i mörkret. Sedan satte vi ljus på vår farmor och farfars grav i Ervalla, känns en aning vemodigt en sån kväll, men skönt på ett sätt att stå där stilla en stund i tystnaden.

Vi tittade på körslaget och en film, 3 systrar och en mamma. Sedan var vi så trötta så jag och Maja somnade i soffan. Sedan på morgonen var det någon som gick runt och fotograferade.Svennis undersöker...

2 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hej Ann-Sofie!
Jag tycker att du är jättemodig som vågar hoppa på sånt som du innerst inne vet att du inte passar för. Ingen kan ju säga att du inte försöker!
Och så får du ju erfarenhet av att prova dig fram.
Hur sjutton ska man veta vad man vill göra när inte drömjobben står på rad? Usch! :o(
Nej, det är ingen lätt tid på arbetsmarknaden, men under kan ske, så är det! När man minst annar det kan något dyka upp som man inte hade kunnat tänka ut själv. Jag håller tummarna! ;o)
Om du vantrivs mycket på jobbet borde du nog tänka två gånger.....
Men det kan ju också vara så att det är ovanan med det nya jobbet som spökar ....
Ja, det där vet du ju bäst själv.
Jag hoppas att du hittar kraften att våga göra de val som passar DIG bäst!
Stor kram till dig!
Kicki

Madde sa...

Mmmmm visst är den en konstig men härlig känsla att stå där på kyrkogården på allahelgona.....alla ljus som brinner och är ett tecken på att det finns någon som saknar dom som ligger där.....vackert.
Kram Madde