onsdag 9 november 2011

Hönsen ute på vift..

Nu får mina höns ta sig en tur ute i vår trädgård, tyckte att dom gott kunde få gå och picka i sig lite "naturliga" nyttigheter, de verkar gilla gräs till tusen. Sedan har dom hittat ett ställe där dom har börjat tvätta sig. Dom ligger i ren blöt jord, och jag som trodde att det skulle vara finfin jord och sand men icke. Sedan försöker dom ruska av sig den värsta jorden. Den vita tuppen ser för hemsk ut, alldeles brun. Men dom får väl hållas, dom vet väl bäst själva..:-).
Idag har jag varit en sväng till Kicki, Min skattkammare, och handlat lite fina saker. Det blev en grön "salladsskål", en vit trästjärna som ska få stå någonstans till jul, sedan två stycken vita kuddfodral till vår "nya" kökssoffa. Det kommer säkert nån bild sen hur det blev..
Det är värt en sväng till hennes fina butik. Hon finns med bland "Min blogglista" till höger. Av någon underlig anledning kan jag inte stryka över ett ord när jag skriver ett inlägg och göra en länk av den längre. Någon som vet varför??
ha en bra kväll!!

2 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hej tjejen!
Var tvungen att slå ner rumpan en stund efter allt prismärkande...då fick jag se att du gjort ett nytt inlägg!
Vad fina hönsen är! Bara ni inte som Emils mamma slängt ut jästa körsbär i trädgården. ;o)
Jättemysigt att få en pratstund med dig! :o) Hoppas sakerna blir bra hos er.
Kram Kicki

Ann-sofie sa...

Hej Kicki!

Jag tror inte det finns nåt här som hönsen kan bli berusade av för tillfället, ja, det skulle väl vara av tuppen då :-o..

Ja, det var trevligt att prata lite, kändes bra..:-), hoppas det blir fler gånger.

Kram