torsdag 17 november 2011

Idag har jag skrattat åt mig själv...:-)))

Idag var jag hos min son på fika eftersom han fyller år idag, 22 år, kan ni tänka er, jag börjar bli gammal, och många tokigheter har man gjort..

De började prata om mina klantigheter och vurpor. "Kom du ihåg när vi skulle åka till skolan och bilen alltid stannade när vi åkt ca 200 meter och vi fick springa till skolan", eller när vi barn satt i bilen och du gick nerför garageuppfarten och precis framför bilen ramlade du på en isfläck så vi bara såg benen ovanför motorhuven", eller när du skulle hoppa nerför en lastkaj fastän några killar frågade om du verkligen skulle hoppa, och du gjorde det och det tog tvärnit och du ramlade rakt i en vattenpöl", eller när du gick genom korridoren på jobbet och sa "-hej Lotta", och just där hade de satt en bräda så att inte Lottas hund skulle smita, och du ramlade handlöst över brädan med dunder och brak och blev liggande på golvet"....eller när.....Ja det finns mycket mer.
Ja, det är kul att man kan roa sina barn i alla fall..:-))

2 kommentarer:

Malin sa...

Haha, ja det är alltid något. Att alla fadäser som man gjort genom åren roar dom ;-)
Kram
Ps. När kommer ni och väljer ut er valp då ;-) Ds

ann-sofie sa...

Svarar både här och på din blogg Malin. jag tror nog inte det blir någon mer valp än på en stund, men det har vi ju sagt förut..:-). Det känns som jag inte vågar, vi har ju haft lite otur kan man säga med våra hundar, 3 stycken inom loppet av 4 år har vi mist. En blev nerstucken så illa av ett vildsvin under jakt så hon avled direkt, en d og av hjärtfel och så vår lilla Bizzy som dog av njursvikt. Vi har funderat på om vi har kunnat förhindrat dessa dödsfall, men veterinärerna har sagt att i båda fallen var det medfött.