tisdag 24 januari 2012

Kan man lita på en skådespelare..??

Nu har jag varit sjuk sedan i fredags, fy säger jag, tycker inte om det, tycker inte om att inte orka med det jag egentligen vill. Så nu har det inte varit någon långpromenad för mig och Roxy på snart 5 dagar, stackars henne. Jag märker på henne att hon blir rastlös och samtidigt lite nedstämt, hon undrar väl varför jag inte går ut. Som tur är har vi inhägnat runt hela tomten så hon kan springa runt i alla fall, men ändå..

Igår kväll tittade jag på Guldbaggegalan, alltid lika kul. Det är många filmer nu som jag vill se; Simon och ekarna, Play och Apflickorna bland annat. Först ska jag nog läsa boken Simon och ekarna, det gillar jag, först boken sedan filmen, då vet jag lite mer vad de tänker i filmen.
Jag tyckte synd om tjejen med den bruna klänningen som var med i samma ensamble som de som gjort Apflickorna, vilken liten klänning hon hade på sig, hon verkade känna sig väldigt obekväm :-). Hon skylde brösten hela tiden, till och med när hon satt ner :-).

Foto: Leif R Jansson / SCANPIX


Jag funderar på det där med skådespelare, utnyttjar de sina talanger även på fritiden tro? Som nu på Guldbaggegalan, är dom sig själva där de står på scen? Det måste vara väldigt bra om man är väldigt nervös att stå på scen så där inför massor med folk och hålla tal, då kan de ju sätta på sig en roll. Det skulle nog jag göra i alla fall. Undrar om en fru till en skådespelare ser när han spelar och inte spelar en roll, om hon till exempel ställer honom mot väggen för någonting, om hon kanske misstänker otrohet. Jo, det borde hon göra, kanske inte i början av förhållandet, men sen borde hon lära sig se skillnaden, eller? Kan man lita på en skådespelare..:-)??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du....det kan man undra. Men de orkar nog inte tänka på jobb på fritiden också(att skådespela)...får man väl hoppas.
Jösses vad jag tyckte synd om henne med klänningen! Hela hennes kroppsspråk gjorde mig nervös! Så där som det känns när man drömt en mardröm där alla har kläder utom en själv!! Huuuu...;o)))
Vet du...Simon och ekarna går i Nora på söndag kl 16:00. Kolla in norabio.se. Jag såg den i Linde för ett par veckor sedan.
Jag har ju bloggpaus...orkar inte logga in. Gör bara en liten snabbvisit, måste ju se vad du har för dig. ;o)
Krya på dig!
Kram Kicki

Ann-sofie sa...

Ja,hon såg faktiskt ut som den drömmen..:-). Ibland kan jag faktiskt känna så utan att drömma, på riktigt. Helt plötsligt kan jag få för mig att jag har glömt byxorna, eller så, lite förvirrad känsla..:-), så då får jag liksom stanna upp och känna efter. Undrar vad det beror på, otäck känsla..

jag ska kolla på nätet, kan vara kul att åka dit, annars åker man ju jämt till Örebro, tack för tipset Kicki..:-)!!

Och du...tack för titten..:-)!!
Kram

Malin sa...

Trist att vara sjuk, även våra hundar bli rastlösa när jag är det, vår tomt är ju dessutom pytteliten. Hoppas du blir frisk snart!
Du, dom där "klänningarna" som en del har, alltså även om jag hade en smal kropp så skulle jag aldrig vilja visa så mycket! Ska man inte lämna NÅGOT åt fantasin?
Kram