måndag 30 januari 2012

Äkta människorJag har börjat titta på "Äkta människor" på svt.se, rätt bra faktiskt, trodde inte jag skulle tycka det. Jag är ju mer för Engelska serier och filmer som man kan identifiera sig med. Men det är klart, kanske man kan identifiera sig med serien om några år, kanske "Hubitar" finns när jag bor på ålderdomshemmet, eller vad det kan tänka sig heta när jag blir gammal. Ja, jag är faktiskt inte så gammal så det hinner hända mycket innan dess..:-). Usch vad hemskt, tänk om det blir robotar som kommer och städar och lagar mat åt mig, och klär på mig..:-(.

2 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Ja,jag är så gammal så det blir nog vanliga människor som kommer att hjälpa mig, men huga om det skulle vara robotar.Men vem vet det kanske skulle vara bättre än äldrevården är idag för vissa ställen är en skam.
Tack för hälsningen, kram Yvonne

Malin sa...

Det programmet har jag missat, men fy så våra gammal har det! Allt har blivit en fråga om vinst, alla dessa privata företag som ska "ta hand" om, och hjälpa, de äldre! FY!! Finns det INGEN moral och känsla för rätt och fel?? Har man inget hjärta alls?
Kram