måndag 5 december 2011

Ska nu lyssna på vad min kropp vill...

För ca 10 år sedan blev jag tillsagd av min sjukgymnast på Bergslagshälsan att jag borde sluta jobba med sånt som är påfrestande för min rygg om jag ska slippa ha ont när jag blir äldre. Och nu är jag väl där, jag har blivit äldre :-), och jag klarar inte av fysiskt krävande jobb. Att jobba på restaurang som jag nu gör emellanåt är inte bra för mig, har t.o.m läkarutlåtande på det. Så vad ska jag då göra, jobb att söka verkar inte finnas, bara en massa sälj- och personliga assistentjobb. Så nu slutar jag vela och gör det jag har gått kurs i och som jag sysslade med ett tag i början på 2010. Vi har många massörer i Frövi, men det kan ibland vara svårt att få tid vad det verkar, så kanske det kan gå.?

Jag kommer i början hålla till hemma hos mig, om jag nu inte råkar få tag i en lokal här i Frövi förstås. Så om ni vet någon lokal så säg gärna till!

3 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hej Ann-Sofie!
Jag tycker att du gör helt rätt, rent av nödvändigt! Känns det inte skönt nu när du bestämt dig....? ;o)
Och så får du inte ge upp!! Det tar tid...år.... att etlabera ett kundunderlag. Kanske kan du unna dig lite glest mellan kunderna till en början utan att för den delen svälta. Om inte annat minskar midjemåttet! ;o)
Nåväl, inte för att du behöver det.....(bara jag) :o(
Lycka till nu....och ta en dag i taget!
Varm kram
Kicki

Ann-sofie sa...

Tack Kicki för stödet. Ja, du vet ju vad det handlar om att ha eget företag..:-). Jo, det känns skönt att ha bestämt sig, och visst klarar jag mig att ha det lite glest mellan kunderna. Man får ta det som det kommer även om det tar några år..
Midjemåttet vore bra att bli av med, du ser inte vad som döljer sig under jackan min ;o, och inte behöver du bli av med nåt inte..:-).

Ha det så bra!
Kram

Malin sa...

Rätt gjort, härligt att du vågar sats istället för att bara gå hemma och må dåligt. Knäppt att det ni har många massörer i lilla Frövi, kanske är behovet stort där? Många som har ont i sina ryggar?
Kram