tisdag 16 mars 2010

Vilken smäll!!!

Jag har köpt ett Door-gym på Homeshop och skulle prova den idag. Jag satte dit den på dörren som man ska och satte mig ner på golvet med ryggen mot dörren och började köra rygg. Door-gymet är gjord av gummisnören med handtag ute i ändarna. Jag höll i handtagen och arbetade med armarna rakt ovanför huvudet och sedan ner mot golvet, så remmarna var rejält spända när det plötsligt bara small till i huvudet.... Fästena hade släppt längst uppe på dörren och rakt ner på mitt huvud. Jag fattade först ingenting, gjorde så in i helsikes ont så jag trodde jag skulle svimma, kände mig jättekonstig. Kände hur bulorna växte uppe på huvudet på mig. Blev stående på alla fyra ett tag och kände efter om jag kunde resa mig upp. Reste till slut mig upp och kollade mig i spegeln så jag inte blödde, men det gjorde jag inte. Kollade på Door-gymet, det låg i flera delar....hm.

Blev först förbannad, tänk om jag hade gjort nåt annat så jag fått den i ansiktet eller så. Sedan började jag skratta, det måste ha sett för kul ut, såg framför mig där jag satt helt frågande med fåglar som kvittrade ovanför mitt huvud...Haaahaha.


Skrev ett mail till Homeshop för att berätta vad som hänt, får se om jag får nåt mail tillbaka..

1 kommentar:

suzana sa...

Men oj!!! Så läskigt!! Kunde ju ha gått riktigt illa.
Tur att du kunde skratta åt eländet :)Och hoppas att du får någon kompensation för bulorna som kom mitt på huvudet istället för muskelbulor på armar och ben!
Va duktig du är som tränar och ligger i varje dag! :)
sv: tack, va du är gullig!
Kramar!!