torsdag 4 mars 2010

Vilka var det??

I går var jag hemma hos mitt lilla barnbarn och min dotter i Örebro och hälsade på. Medan jag masserade min dotter så vaknade lilla Noomi i slutet på behandlingen, och jag fick i uppdrag att springa upp och hämta henne. Hon låg där så nyvaken och fin i sin säng när jag kom upp. Hej, sa jag, och hon tittade med sina stora ögon så förvånat och undrande. Jag lyfte upp henne och hon tittade på mig då och då, säkert undrandes; -vart har jag sett henne någonstans? Vi gick ner och hon fick syn på mamma och hon lös upp i ett stort leende, mamma är bäst!
Jag böt blöja på henne medan mamma gjorde iordning en burk med mat. Kan fortfarande inte fatta att detta är mitt lilla barnbarn som ligger på golvet och nöjt suger på en bitring. Min dotter sa likadant idag; -när jag tittar på Noomi kan jag knappt fatta att jag har gjort henne!

Är vi inte lite lika jag och mitt barnbarn, lite eller hur??
(vi är nog lika gamla på bilderna skulle jag tro)Senare på dan ringde vi min yngsta dotter och hennes kille och frågade om de skulle med till stan och äta lunch, vilket de ville. Vi gick på Jensens biffhouse (stavas med ett danskt ö) och åt. När vi satt där kom det in ett gäng killar som såg väldigt udda ut, den ena av döttrarna sa; -dom är säkert nån grupp som ska spela i stan. Dom såg väldigt udda ut och stack ut i mängden. Sen fick vi se några andra gäster gick ner till killarna och tog kort. Då sa min yngsta dotter; - det är ju dom som ska vara med i andra chansen i melodifestivalen, där låten var ett enda långt intro, då vi undrade när refrängen skulle komma nån gång. Pain of salvation heter dom.

5 kommentarer:

Marie S sa...

Jo.. vad lik mormor hon är :-D
Vilken söting !!

... och.. ibland undrar man hur svenska folket röstar, men smaken är som baken (tänkte på bandet )
Ha det gott..kram !

Min Skattkammare sa...

Ja, ni är verkligen lika! :o)
Och så ljuvligt söt hon är, ett litet mirakel!
Nä, inte ser de ut som låten! Man väntade sig nåt riktigt rivit.....men den var ändå inte så tokig.
Kram på dig!
Kicki

Anonym sa...

Ja mamma ni är faktiskt lika, lika söta båda två! :)

Anonym sa...

Ja ni är faktiskt lika, lika söta båda två!

Madde sa...

Hi hi visst är ni lika.
Vad gullig hon är...ja du med förstås.
Nu vill jag önska dig en mysig Lördag.Ja då får vi kolla på killarna ni såg ikväll då.
Kram Madde