söndag 10 januari 2010

Två golfbitna


Det har varit dåligt med bloggandet och jag har även varit dålig på att titta in till andras bloggar. Jag har inte varit motiverad till det och då blir det så.

Men idag ropade min man på mig att jag skulle smyga in till vardagsrummet och kolla. Där satt Svennis, vår katt helt stilla och kollade på golf på tv:n. Han hade setat där en kvart ungefär, vet inte vad det är som lockar, om det är ljudet av fåglar han hör eller om det är bollen som är intressant. Sitter där mitt på soffan och tittar gör han i alla fall, lite kul!!


4 kommentarer:

Mormors veranda sa...

Sicken liten luring! Hihi
Ja de är för roliga våra små fyrbenta vänner.
Ha de gott! Kraam Ingela

Madde sa...

Ha ha....vad gullig.
Ja något var det som lockade honom på TV:n i vilket fall.Vi har också en liten kisse som kan bli som paralyserad av TV:n ibland.
Det är så roligt att sitta och titta på dom då....
Kram Madde

Min Skattkammare sa...

Ha ha, vad lustigt! Våran katt har också av någon anledning blivit tv-biten. Särskilt naturprogram med fågelljud. De ser ju för sköna ut när de sitter där, och våran sitter så nära att hon nog får nackspärr snart. En massagekund kanske......;o)
Oj oj, vad tiden sprang iväg, jag skulle ju skriva en liten blänkare om dig. Det får bli i nästa inlägg.
Hemsidan är jättebra!
Kram Kicki

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色