torsdag 14 januari 2010

Längtar till våren!

Jag ser fram emot våren, när all den här snön börjar smälta bort, det blir ju så fint då, fortfarande stora snödrivor efter vägkanterna och samtidigt ser man asfalten skymta fram av solens värme. När man kan sitta efter husväggen och sola, det ska bli så skönt.

Ser nu på Facebook att mina f.d klasskamrater (gick med dem 1 1/2 år) tar sin examen, de ska fira och ha fest "i dagarna tre". Kul för dom, dom har verkligen kämpat i 3 1/2 år nu, och nu är de färdiga socialpedagoger. Konstigt nog blir jag bara lite avundsjuk på dom, mest för att de har genomfört den utbildningen som var kämpig och att de nu ska festa och ha roligt. Jag har kommit fram till att jag inte skulle passa till att vara socialpedagog, har alldeles för svårt att säga nej, dessutom är jag nog för godtrogen, tror gott om alla och skulle nog kunna bli manipulerad om någon skulle vilja det. Men jag vet, och jag tror nog många tänker att såna personer behövs också i den branschen. Men jag är ALLDELES för godtrogen :-)! Dessutom vet jag inte om jag skulle orka, man måste nog vara på topp, inte vara en klimakteriekärring som jag i 10-14 dagar i månaden och bli låg, tråkig och med dålig självkänsla :-).
Nej, jag önskar verkligen mina f.d kamrater lycka till i fortsättningen, hoppas det går bra för dem i sitt nya yrke...Hurra, hurra, hurra, hurra!!

3 kommentarer:

Marie S ♥ sa...

Hallå och hej...nu så har jag klickat på blogglista knappen och visst ska det bli skönt med vår och mera ljus o värme.. kram och godnatt♥

Madde sa...

Har du den känslan...så är jag säker på att du valt rätt.Man känner det i magen på något underligt sätt.Nej kör med massagen du.....jag tror det är din grej.
Ha det så bra och njut av helgen.
Kram Madde

Ann-sofie sa...

Tack Madde :-)!!