lördag 2 januari 2010

Tar bort julen..

Nu börjar jag så smått ta bort julen, har redan tröttnat på julgardinerna i köket så dom åkte först. Hade köpt nya gardiner till köksfönstrena men funderar nu på om de inte passar bättre i vardagsrummet :-), typiskt mig att ha sån beslutsångest. Men vad spelar det egentligen för roll i det långa loppet? Men så håller jag på varje gång jag köper nya gardiner, vet inte varför.
Nu hänger det ena paret i ena köksfönstret, ska sedan prova det andra paret i vardagsrummet, haha, min man undrar nog vad jag håller på med. Får fråga dottern som är hemma vad hon tycker om saken, hon brukar kunna få mig att bestämma mig.

Idag var vi ute på min mans jaktmark och gick med hundarna på vägarna där. Då kom det en lös hund springande emot oss, en blandras. Man blir ju alltid lite fundersam på vad som ska hända, men jag såg på håll att han inte var farlig så jag var lugn och lät han komma fram och hälsa på Roxy som jag höll i. Annars brukar man ju försöka säga åt hunden att gå hem innan den hunnit komma fram. Ändå raggade han hela tiden, ända från manken till svansen när hundarna hälsade på varann, men roxy och Bizzy nosade och reagerade inte på det. Sedan kom husse och skrek; "gå hem med dig hundjävel", och då reagerar man direkt och tänker på hur dom behandlar hunden hemma, stackars hund. Min man kände igen hunden, han sa att han brukar vara efterhängsen när dom är ute och jagar :-), brukar följa dom långt bort. -Inte undra på, sa jag, han vill väl hitta någon annan att bo hos. Jag kunde inte sluta tänka på hunden på ett bra tag sen när vi gick tillbaka till bilen, undrar hur han har det??

3 kommentarer:

Madde sa...

Usch stackars hunden.Fy fasen vad många hundar som har en elak husse,som den där.Jag förstår att du tänker på den lilla vovven.Jag är precis som du....skulle älta halft ihjäl mig.
Det skulle finnas nåt test som dom som vill skaffa hund skulle klara.
Som det är nu,så kan ju vilken ärthjärna som helst skaffa hund.
Stackars vovven....han ville ju inte gå hem till sin husse.
Kram Madde

Marie S ♥ sa...

Tittar in och säger HEJ :)

Madde sa...

Kikar in och önskar dig en jätteskön helg.
Kram Madde