tisdag 19 januari 2010

Dags att klippa mig???

Håller på och sparar mitt hår efter att alltid vara korthårig, men usch va jobbigt det är. Det bara kliar i fingrarna att ringa till frisörskan och beställa en tid för att klippa av mig eländet. Nu ser det för bedrövligt ut..
Höromdagen var jag inne i Örebro och hade sett hur jag ser ut i en spegel hos pappa. När jag var vid Rejmes svängde jag av mot Eurostop, hade bestämt mig att jag skulle klippa mig. Parkerade på Eurostopparkeringen och gick in, fast besluten. Men, när jag kom in och skulle kliva in i salongen där så tvärvände jag och gick ut till bilen igen. Jaja, jag får försöka hålla mig till sommaren, då brukar håret i alla fall åka av :-))...

Nu sitter jag med toning i håret, bara för att göra det lite roligare och annorlunda, ska även göra lite svaga slingor i. Efter det kanske jag bara måste klippa mig, hihi!!

2 kommentarer:

Madde sa...

Hi hi...du är precis som mig.
Jag krånglar med detta hår.
Just nu vill jag också ha lite längre.....men hu vad jobbigt det är.Man färgar,slingar och ändrar hela tiden.
Roligt att det finns fler som håller på så här.
Jag skulle vilja ha sett dig där i bilen på Eurostop....hi hi.
Kram Madde

Min Skattkammare sa...

Det vara nära ögat! ;o)
Jag minns inte om jag någonsin sett dig med långt hår......men så är minnet dåligt också!
Det skulle vara spännande.....håll ut!
Ang. katter så har jag faktiskt också haft mina funderingar om de har en mänsklig kanal påkopplad ibland. Man kan bli häpen över deras reaktion. Eran katt hade helt klart den våglängden på.
Vilken blick! ;o)
Hur går det för dig.......?
Ha det så bra!
Kram Kicki