fredag 10 februari 2012

jag har känt saker..

Jag har jättelänge känt att det är någonting i vårt hus som inte känns bra. Jag har mått dåligt helt enkelt när jag varit hemma, jag har känt mig irriterad, frustrerad och ledsen. Sedan har jag vaknat på nätterna och svettats och fått sån ångest ibland och haft en känsla av att jag håller på att dö, eller försvinna bort kanske är ett bättre ord. När vi flyttade in här hände det mycket saker, lampor tändes och släcktes, när vi satt på nedervåningen lät det som någon flyttade omkring möbler i yngsta dotterns rum. Min son kände att någon klappade på hans täcke när han låg i sängen och både sonen och dottern hörde saker som flyttade på sig. Nycklar som hängde på en krok var borta en morgon och när jag kom hem hängde de där, och ingen i familjen hade rört dom. Men det värsta var nog känslan som jag haft.

Så jag tog kontakt med mediumet Jessica som bor i Örebro, hon kom en dag för att känna av lite.


När Jessica kom kände hon först av nedervåningen och fick då kontakt med en jättegammal tant som hade varit jordemor förr här i trakten, hon var en snäll tant som bara ville vara här och kolla till lite. Hon var inte bara hos oss, utan hon går omkring här i Frövi hos olika familjer. Henne har jag känt av när vi hade vårt sovrum där mediumet kände av henne. Jag vaknade en gång av att en gumma satt och höll min hand. Jag var livrädd då och vågade inte titta, men jag såg framför mig hur hon såg ut. Denna tant tyckte om att vara hos oss för vi har djur.

Sedan gick Jessica vidare till övervåningen, och när hon var på sista trappsteget stannade hon upp och sa att det var väldigt tungt där. Vi fortsatte upp och där fick hon kontakt med en farbror som var frustrerad, arg och ledsen. Han hade blivit lurad av folk som lånat pengar av honom, och han var ledsen för hans barn kom inte och hälsade på honom. Denna man tog sitt liv någonstans runt vårt hus. Han sa till mig att hålla i mina pengar, att inte låna ut de pengar som jag hade på kontot. Han visste precis hur mycket pengar jag hade, helt otroligt!! Han bad om ursäkt för att han har påverkat min familj med sin sinnesstämning, det var absolut inte meningen. Min son var väldigt irriterad och frustrerad när han bodde hemma, han hade sitt sovrum här uppe, likaså min dotter var ofta väldigt irriterad och kände jobbiga känslor medans hon bodde här.
Jessica hjälpte över mannen på andra sidan, men det tog tid, han ville inte riktigt. Samtidigt kände jag mig ledsen på något sätt och sa det till Jessica. Hon sa att han var lite ledsen. Men sedan kändes helt plötsligt allt väldigt lätt, både jag och mediumet kände oss lätta i kroppen :-).

Jag berättade detta för min kusin och hon visste en person som bott en bit från oss och som tog sitt liv, och utseendet stämde.

Sedan fortsatte hon in i vårt sovrum. Hon satte sig på vår sängkant och sa att hon kände en liten flicka. Denna flicka var som klistrad på mig jämt, hon var så rädd och hade sån ångest. Hon hade tillsammans med sin lillebror blivit innebränd vid en eldsvåda. Hon var så rädd så hon till och med sov hos mig i min säng. Inte undra på att jag mått så dåligt på nätterna ibland. Mediumet frågade mig om jag inte känt någon brandlukt ibland. Då kom jag på en sak när jag och min man var ute och åkte bil några dagar innan, jag kände då helt plötsligt brandrök och luktade på mina kläder, det luktade jättemycket, men min man kände ingenting, jättemärkligt..
I alla fall, mediumet skulle hjälpa flickan över på andra sidan, men hon ville inte, hon ville att jag skulle vara med. Så mediumet fick vägleda mig i meditation, så vi hjälpte henne tillsammans. Det var så tydligt, jag kände hur jag kramade flickan och sa att hon inte skulle vara rädd längre.

Och tro det eller ej, men nu känns allt jättebra, jag sover hela nätterna och jag känner mig inte ledsen och frustrerad längre..:-)

Det jag tänker på nu i efterhand är att jag var med om en sak för längesedan, i början på 90-talet, -92 tror jag. Då vaknade jag en natt av att det brann i hela kroppen på mig, jag såg eldsflammor och tappade luften, så där som när man får ett slag mitt i magen. jag kunde bara andas ut, men inte in. Kommer ihåg att jag fick panik. Trodde då att jag fick nåt konstigt av tabletterna jag åt för panikångesten då, men nu undrar jag om jag inte fick min första kontakt med denna flicka den natten. Jag ska nog ta och kolla upp om det hade hänt någon brand då barn blev innebrända.

Läs gärna om Jessica som var hos mig:
http://jessicafallgren.blogspot.com/

1 kommentar:

Jenny sa...

Gud!!! Jag ryser i hela kroppen när jag läser... Har lite svårt att ta till mig sånt där men jag tror på varje ord du skriver.. Skönt att allt känns bra nu :)