onsdag 31 augusti 2011

Lite orolig...

Nu så här i efterhand kan jag ju bli lite orolig för vad den eventuella intervjun kan få för konsekvenser. Då tänker jag på framtida arbetsgivare eftersom jag söker jobb, vad tänker dom?: "Den där kan man ju inte anställa, hon tål ju ingen stress, nej, tänk om hon får panik och gör bort sig?" Sedan kan man ju se det från den positiva sidan; det kan ju ge någonting också, självupplevda saker brukar ju faktiskt slå högt hos en del arbetsgivare, tex jobb inom psykiatri, behandlingshem mm. Och eftersom jag mår bra idag och inte har panikångest längre så kanske jag är en tillgång, man kan ju hoppas på det.
Synd att jag inte hann skriva en bok om mina upplevelser, då skulle en intervju ge bra reklam naturligtvist, kanske ska skynda mig, jag har ju börjat lite grann på en..:-).
Varje morgon går jag ju ut till mina höns och kaniner och ger dem mat och vatten, och imorse var det sån skön luft ute, klar och lite kallare än igår. Tänk om ett par tre månader då är det inte alls lika skönt, burr.
I dag gjorde jag en liten ändring hos hönsen, jag lät maten stå kvar i hönshuset istället för att ta ut den i hönsgå´rn, så nu står tuppen och gal hela tiden..:-). Jag tänkte att de skulle börja vänja sig med att äta inne, sedan får dom lite frön och havre utkastat i gårn som dom kan gå och picka i sig.
Usch, glömde tandläkartiden i morse kl halv 8, dom ringde och påminde mig, inte kul, rent ut sagt pinsamt. Jag borde ju komma ihåg det! Jag hade hela tiden fredag i huvudet. Jag har tiden står i almanackan, men eftersom jag går hemma just nu så blir det ju att jag inte kollar i den varje dag som jag gjorde när jag jobbade. Sköterskan lät inte glad, men jag får ju betala för det.
Nu ska jag ut på en promenad i det soliga vädret, hoppas det håller i sig idag, kanske blir det lite svampplockning senare ikväll..

1 kommentar:

Malin sa...

Tror inte det är något att oroa sig för, jag tror som du skriver, att dom kommer se dig som en tillgång.
Jag är likadan, missar att kolla i kalendern trots att jag är duktig och skriver upp saker där. Hoppas du har noll hål!
Kram