fredag 9 september 2011

Ojojoj, ajajaj...

Träningsvärk i hela kroppen efter en genomgång av Camilla på www.cambody.se . Det brukar ta ett par dagar innan kroppen har "lagt sig" :-). Men sen kommer det att kännas superbra, i alla fall så bra som min kropp kan må. Igår när jag la mig på hennes bänk kände jag mig konstig i huvudet av alla spänningar, lite så där så det börjar svartna för ögonen och ostadighetskänslor när jag är ute och går och som jag inte är riktigt med i matchen i hjärnan. Men när jag reste mig från hennes bänk igår så kände jag mig helt klar i huvudet, som om det liksom inte fanns nåt där inne :-), skön känsla faktiskt.

Jag har varit lite negativ de sista veckorna känner jag, är nog lite bitter på min kropp just nu, det är ju skit också att inte kroppen klarar av det jag vill, jag blir så besviken, när man hade sånt bra vikjobb på Amica här på Korsnäs..:-(. Värst har nog varit i nacken på grund av att det har känts som jag inte har nån blodcirkulation upp till huvudet. Det har gjort att jag blir trött och vinglig och känt mig allmänt olustig. Ländryggen är ju inte heller okej, men det känns som jag kan leva med den smärtan på ett annat sätt.

Nej, nog med negativa saker. Vilken fin dag idag, har varit ute på promenad med hundarna på morgonen som vanligt, utfodrat kaniner och höns. Det tar sin tid, man måste ju prata lite med dom också..:-). Ska försöka få ordning på ett ställe till för kaninerna, dom ska ju ha en varsin bur helst även om dom har rätt stort ställe at vara på nu. Det är två hanar så det kan ju bli lite bråk, och det vill jag ju inte.
Jag ska försöka komma igång med min bok som jag håller på att skriva "Stark empati gav mig panikångest", det ska inte bli en tjock och tung bok, utan en mer lättläst bok som unga kan förstå och känna igen sig i. Det kanske kommer ett smakprov så småningom...:-).

Ha en bra dag!
Kram

5 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hej!
Jaaa...smakprov på boken vill vi ha! Spännande!
Det är väl inget kosntigt att du känner dig bitter om kroppen sätter käppar i hjulet när du vill så mycket. Usch, så typiskt!
Jag har fått hälsporre av dåliga skor. Nu kan jag inte gå mina sköna promenader....
Jag vet hur snopet det känns när kroppen inte funkar som man är bortskämd med. Men det finns ju cykel, och det är riktigt härligt att cykla!
Ha det så trevligt ikväll...en liten fågel har kvittrat. ;o)
Tack för dina rader....blir såå glad ska du veta!
Kram Kicki

Malin sa...

Det är väl inte konstigt att du känner dig negativ när kroppen sviker. Men det är jättebra att du trots det försöker få fram de positiva tankarna. Tror det håller ihop mycket med hur man mår, både själsligt och fysiskt.
Spännande med boken, det ser jag fram emot!
Kram

Ann-sofie sa...

Tack Kicki, vi hade trevligt, god mat och trevligt att sitta o prata med nya människor, det gör man inte alltför ofta nu för tiden..:-)!

Malin, man får sina negativa stunder ibland, men det hör väl till här i livet, sen kommer dom positiva igen, som idag tex..:-)

Madde sa...

Nej men här har det hänt saker....
Kaniner...höns & sen skriver du en bok.
Härligt tjejen!

Kram Madde

Madde sa...

Hej vännen!
Jag skulle lämna en kommentar i din hönsblogg...men klarade inte av det.
Tuppen är ursnygg....
Min hönsfamilj har blivit så mycket mindre p.g.a rävuslingen.
Var fick du tag i dina höns?
Vet du nån som har höns till salu?
Jag skulle behöva få tag i några fler till min lilla hönsfamilj.
Har bara en tupp och fyra höns nu.

Kram Madde