torsdag 27 maj 2010

Planterat lite...

Nu har det ju blivit lite varmare ute så man har fått mer lust att plantera och odla. Min man har snickrat ihop ett litet växthus på gaveln till uthuset, det är inte riktigt klart än, det ska till dörrar och målas. Men jag har ändå odlat lite morötter, sallad, lök och rädisor, samt planterat slanggurka där inne. Sedan har ju min man hunnit med att snickra färdigt på vår "gäststuga", han ska bara fundera ut vad han ska göra med smidet som hör ihop med taket över, det passar liksom inte riktigt ihop :-). Men han är snabb och duktig, fort går det när han väl börjar..
Jag har även satt lite potatis i ett litet land som jag har grävt upp nedanför vårt köksfönster. Min man tror inte det kommer att hända så mycket med det eftersom det är mycket skugga där, men vi får se hur det går, huvudsaken är väl att potatisen får värme, eller hur??
Tomater har jag i vår inglasade veranda, får se hur det går med dom där, har inte haft det förut.

Vi har även i år köpt ett värmeagregat till vår pool så vi kan få bada där i år, förra året var det bara 21 grader som mest, inte så kul, man vill ju kunna ligga i en stund utan att behöva frysa :-).

Jobbar gör jag mycket, varje dag om jag vill, det är skönt att ha arbetskamrater.

5 kommentarer:

Lill sa...

Vad duktiga ni är!
Kramar

Madde sa...

Vad ni fixar och donar.
Visst är det roligt att vara ute och greja med plantor och andra trädgårds-sysslor nu när sommaren är på väg.
Vad fint det blev.
Kram Madde

Suzana sa...

Oj va fint, så duktiga ni är! Härligt med pool, vill också ha pool :)

Ha en toppenfin dag och tack för titten hos mig :)

Kramar

Suzana sa...

Hoppas du har det finfint! Tittar in lite då och då för att kolla hur du mår och har det :))

Massa kramar!

Jenny sa...

Hej!

Ja dom växer så det knakar :)

ja dieten funkar fortfarande, men med lite fusk som sagt :) fast guud vilken skillnad de är i kroppen när man äter "fel" saker.. jag blir illamående och uppblåst på en gång när jag ätit massa skräp. Det är ju skönt att se att dieten faktiskt fungerar så man mår bättre också, inte bara tappar vikt!

Ha en skön sommar!

Kram