fredag 4 december 2009

Masserar och masserar.....

Då har jag nog hittat min grej förhoppningsvis, masserar och det känns så bra, allt flyter. Är ju inne på testarstadiet än, tränar och masserar på olika trevliga människor, jättekul.!
Synd bara att min lilla stuga fortfarande är utan el, får dra ström från uthusen så länge, blir lite kallt emellanåt eftersom jag bara har ett element där inne. När det var som kallast nu så fick jag sätta på kupévärmaren, lite tråkigt när det brummar, men vad gör man? Eldar värmeljus i massor, de håller värmen rätt bra och så blir jag varm så jag alstrar nog en hel del värme :-).
I januari sätter jag igång på riktigt, F-skattesedeln kommer någon gång i början på året och ska då även bli medlem i Svenska Terapeutklubben.

5 kommentarer:

Madde sa...

Kul att du hittat din grej.
Värmeljus ger värme för både kropp och själ.....
Kram Madde

Madde sa...

Tack för din mysiga kommentar ....
Det är klart jag tror att det är så.
Du får ha en mysig dag vännen.
Kram Madde

Min Skattkammare sa...

Åhh, vad kul att du är på gång! Härligt!!
Jag har köpt fristående oljeelement på Coop som värmer jättebra till butiken. Ett räcker i butiksdelen. Det kostade omkring 400 kronor. Inte farligt alls.
Knåda på....och lycka till!
Spännande att få följa dig. :o)
Kram Kicki

Freja Rico sa...

Tack Madde!!

Kicki, jag ska nog få ordning på min el till stugan denna vecka verkar det som, håller bara tummarna på att det inte blir kallt fram tills dess..:-).

Kram

Madde sa...

Ja nu vill jag tacka dig!
För jättefin kommentar och en jättebra positiv sida.Tack för tipset.
Ha en jättebra dag och kram på dig=)
Madde