fredag 4 december 2009

Masserar och masserar.....

Då har jag nog hittat min grej förhoppningsvis, masserar och det känns så bra, allt flyter. Är ju inne på testarstadiet än, tränar och masserar på olika trevliga människor, jättekul.!
Synd bara att min lilla stuga fortfarande är utan el, får dra ström från uthusen så länge, blir lite kallt emellanåt eftersom jag bara har ett element där inne. När det var som kallast nu så fick jag sätta på kupévärmaren, lite tråkigt när det brummar, men vad gör man? Eldar värmeljus i massor, de håller värmen rätt bra och så blir jag varm så jag alstrar nog en hel del värme :-).
I januari sätter jag igång på riktigt, F-skattesedeln kommer någon gång i början på året och ska då även bli medlem i Svenska Terapeutklubben.

6 kommentarer:

Madde sa...

Kul att du hittat din grej.
Värmeljus ger värme för både kropp och själ.....
Kram Madde

Madde sa...

Tack för din mysiga kommentar ....
Det är klart jag tror att det är så.
Du får ha en mysig dag vännen.
Kram Madde

Min Skattkammare sa...

Åhh, vad kul att du är på gång! Härligt!!
Jag har köpt fristående oljeelement på Coop som värmer jättebra till butiken. Ett räcker i butiksdelen. Det kostade omkring 400 kronor. Inte farligt alls.
Knåda på....och lycka till!
Spännande att få följa dig. :o)
Kram Kicki

Ann-sofie sa...

Tack Madde!!

Kicki, jag ska nog få ordning på min el till stugan denna vecka verkar det som, håller bara tummarna på att det inte blir kallt fram tills dess..:-).

Kram

Madde sa...

Ja nu vill jag tacka dig!
För jättefin kommentar och en jättebra positiv sida.Tack för tipset.
Ha en jättebra dag och kram på dig=)
Madde

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色