söndag 24 maj 2009

Trasig telefon!

Var på spårträning med Roxys hundkursgrupp i torsdags, även min man och Bizzy var med och tränade lite spårning. Det var kul, fick mycket bra tips av Marie m fl på Frövi brukshundsklubb. Roxy som jag gick med spårade galant, det var raka spåret till godiset som var utlagt i ett spår. Det går även bättre och bättre för henne att träffa andra hundar, hon kan t om gå bredvid andra hundar när vi träffar dom, det är annat när hon sitter och ser dom framifrån, då kan hon få sina ryck, men som sagt det kommer nog att bli bra.

När vi hoppade in i bilen hade jag min jacka knuten runt midjan, hoppade in i bilen och smällde igen dörren med jackan emellan, och telefonen. Jäkla skit, den blev böjd, så nu fungerar inte den. Skrattade när en annan i familjen hade gjort det tidigare, men ser nu hur lätt hänt det är, hm.

Senare på eftermiddan köpte Knaggen nötblod på Ica som vi la spår med uppe i Käglan, dessutom la vi lite godis i spåret, en liten hjälp som ska göra att dom håller sig mer i spåret, och inte bara tar doften i luften. Det gick också bra, Roxy var lite ivrig, hon brydde sig inte om godiset, hon var mer intresserad av blodspåret, och det är ju bra. Men Bizzy, den lilla godisråttan, hon tog godiset hon :-)).

I morgon åker jag på kurs till Göteborg och kommer hem igen på onsdag kväll. Min yngsta dotter ska följa med som sällskap. Det var längesedan jag var i Göteborg, vi får väl ta en sväng på stan tisdag kväll och kolla oss runt lite. Hoppas jag får lära mig mycket om självhjälpsgrupper nu + att det ska bli intressant att se deras Självhjälpshus Solkatten

1 kommentar:

Bisse sa...

Hej Annsofie :) kikade in en sväng på din blogg och ville bara passa på att gratulera dig till att du blir mormor snart :) Va roligt!

Hoppas allt är bra med er alla!

/Jenny