söndag 16 oktober 2011

E-bok..

Nu har jag skickat iväg min bok som blev en e-bok till www.vulkanmedia.se. E-boken beställer man och den laddas till din dator, läsplatta eller smartphone.

Boken är inte lång, endast 27 sidor, tror det passar det ämne som jag skriver om. Vet själv ibland när jag läser såna böcker att man inte orkar eller har tålamod att läsa en hel bok. Dessutom hade jag inte mer att skriva om, kunde kanske ha utvecklat den lite mer. Men jag kommer nog skriva en till, denna gång till ungdomar med ångest och depression.

Jag har diskuterat med syrran om att den är väldigt självutlämnande. Men jag bryr mig inte om det, jag har hjälpt så många redan på min hemsida, www.panikangest.dinstudio.se, hjälpt dem genom att skriva om mig själv, fått andra att förstå vad de lider av, fått dem att känna sig lugna av att läsa min berättelse. Det är det värt!!

3 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hej Ann-Sofie!
Vad glad jag blir att du ska ge ut din bok! :o) Grattis!
Det är väldigt befriande när människor vågar lämna ut sig själva. Tror nog att man måste det, annars haltar liksom budskapet och det man behöver förmedla. Bra jobbat! ;o)
Vulkan är ju ett alternativ, för min lilla berättelse får säkert nobben....det är nog inte alldeles enkelt att bli utgiven. Lasse och jag har pratat om det, för precis som du har jag fått bra gensvar på det jag skrivit. Om ni inte bara är snälla där ute.....;o)))
Du kanske visar sen hur man gör för att nå din bok när den är tillgänglig...?
Usch vilket ruskväder! Men då får man kura inne med en bok, kanske, inte dumt det heller!
Ha det så bra!
Kram Kicki

Ann-sofie sa...

Tack Kicki!
Ja, man får väga för och emot när man ska skriva om sig själv. Man undrar hur barnen tycker bla :-).
Jag ska skicka manus till förlag som ger ut faktaböcker också, e-böcker tänker ju inte så många på att det finns, tror jag, jag visste inte det :-).
Jag tror inte du får nobben, du har en jättebra berättelse, och den är spännande. Dessutom tror jag att det är ett jätteplus att du målar de fina bilderna till (är inte snäll nu, bara uppriktig :-)).

Självklart ska jag visa var boken finns sen..

Kram
Ann-sofie

Malin sa...

Jag tycker det är bra och modigt av dig att lämna ut dig, det är ju så man hjälper andra. Grattis till boekn även om jag aldrig hade hört talar om E-bok innan, alltid lär man sig något nytt!
Kram