söndag 17 april 2011

Jobbhelg..

Jobbat lördag och söndag på Amica i Frövi, en restaurang som är öppen för brukets anställda och deras gäster. I helgen gjorde jag mat åt Frövi IK:s damlag, och det blir ju alltid nåt knas när jag ska göra nåt :-). Gjorde korvstroganoff och stora kokgrytan, och när jag 1 timme innan dom skulle hämta maten skulle sätta in blevk med ris i ugnen funkade den inte, och inte stekhällen som jag skulle steka färs i :-(, hjälp!! Jag ringde en arbetskompis och hon i sin tur ringde in en kille som kom och kollade alla proppar, men det var helt dött. "Ni har ingen avbrytare som ni måste sätta på, frågade han." Jag funderade, men sa att jag trodde inte det. Han skulle gå och kolla stora elskåpet någonstans. Pratade sedan igen med min arbetskamrat och jag frågade då henne om det inte finns nån brytare någonstans. "Jo, har inte J talat om det för dig?"
Hon beskrev vart den fanns och när jag gick dit hade jag ett svagt minne av att J visat den för mig när jag började jobba där. Just när jag skulle ringa killen som kollade strömmen kom han farande. Så i med riset fort som attan, och det jobbiga blev att de som skulle hämta maten kom 20 minuter tidigare så dom fick vänta ca 20 minuter, men det gjorde inget sa dom, dom hade fullt upp med att snacka fotboll...:-)). Allt annat gick bra, men som sagt lite strul blir det alltid när jag är i farten..:-).
Ha en skön söndag, nu ska jag gå ut i solen!!

2 kommentarer:

Suzana sa...

Åh vilken panik-känsla du måste ha haft! Eller, ja det är vad jag skulle ha haft i alla fall. Men vilken tur att det var fotbollsfolk som skulle ha maten, dom är bra! :)

Ha en trevlig påsk!
Kram

Malin sa...

Oj, vilken ångest och stress, skönt att det ordnade sig! Visst vore det skönt om saker bara kunde...funka?
Kram