fredag 15 april 2011

Gräsänka...

Jaha, då är man gräsänka igen, den årliga....:-). Maken har åkt till Skottland för att med sina vänner spela på de efterlängtade Skottska linksbanorna. Jag vet faktiskt inte hur många år de varit där nu, men säkert 5 är det nog. 36 hål på en dag hör inte till ovanligheterna. Skulle jag spela så mycket på en dag så skulle jag stupa i säng tidigt , men icke dessa herrar. Det ska drickas kalsongwhisky, och jag vet inte allt vad de hittar på..:-), men kul har de nog.
Ett år kom min man in på sjuttonde hålet med ett stort hål i baken, byxan hade spruckit i sömmen där bak hahaha, och man kan ju gissa vad de skottska gubbarna sagt om de sett detta, men som tur var hade han en tröja som han fick knyta runt midjan hahaha. Tänk er Skottarnas min när han med ett hål i baken ska slå ut på artonde tee på St Andrews...:-)).

3 kommentarer:

Malin sa...

Kan tänka mig att om man som din make är golffrälst så måste det vara underbara dagar! Spela på dessa vackra banor, umgås med vänner och dricka whisky,vilket årligt äventyr, dagar att samla på energin!
Hoppas du, trots att han inte är hemma, får en härlig helg Ann-Sofie!

Suzana sa...

Hahahahahahaha....tog någon kort på baken??? Hihihi ;))

Kram

Ann-sofie sa...

Jodå Malin, kan vara skönt att få vara ensam ibland, sova, läsa och äta när man vill..:-)

Nej Suzana, tror inte det...:-)))