torsdag 5 augusti 2010

Ska nog klippa mig så här om jag törs..:-).

Ska nog ta mig till frisören och klippa mig så här om jag törs, men färgen blir nog inte densamma , vilken chock alla skulle få i såna fall :-) (eller ska jag kanske chockera??). Jag har haft likadan frisyr förut, förutom att det inte var långt bak i nacken. Tiden får utvisa hur det kommer att bli.
Frisyr från Frilla.se

Annars har jag jobbat nästan hela sommaren, var ledig 2 veckor i juni, sedan ska vi åka till Mallorca nu på tisdag. Sedan har jag 4 dagar kvar på mitt schema på hemtjänsten, efter det blir det till att återgå till vikariepoolen inom dagis och hemtjänsten.
Tränat har jag gjort, powerwalkar och joggar ca 3 gr/vecka, och det blir långa pass för jag håller på att träna till tjejmilen som är den 5 september. Jag registrerar mina träningspass på funbeat.se, det ger en liten knuff där bak.

Hoppas ni har haft en skön sommar!!

Kram

3 kommentarer:

Madde sa...

Den där frissan kommer du bli skitsnygg i.Den passar till din huvudform...och ansikte.Ha det så kul på "Mallis" nu då vännen.
Kram Madde

Freja Rico sa...

Tack så mycket Madde, det ska vi ha. Äsch, är lite feg o klippa mig så där kort, men jag har ju varit det förut, så kanske....

Madde sa...

Hoppas att du klippte dig så där raffigt.
Kram Madde