onsdag 7 maj 2014

Mitt liv just nu...

Just nu har jag inget jobb men jag har mycket att göra ändå känns det som :-), jag kallar mig just nu för hemmafru ifall någon frågar :-). Man märker att en del ser lite förvånade ut, det är ju faktiskt inte så vanligt i dessa tider. Jag varken stämplar eller lever på några andra bidrag, vi klarar oss faktiskt ändå.
Jag har mina höns, mina katter, min hund Roxy och så har min dotter skaffat sig en valp, en blandras som heter Ivar. Sedan har jag ju mina underbara barn och barnbarn som jag gärna umgås med då och då. Jag försöker göra det så bra det går här hemma med matlagning, städning och tvätt även om det börjar kännas lite tråkigt :-). Helst skulle jag ju vilja ha ett halvtidsjobb, men det är inte så lätt att hitta. Jag har skickat iväg en ansökan om F-skattsedel igen för att börja köra igång med massage igen, det kanske funkar, jag hoppas det i alla fall.
Jag har även tagit upp ridningen som jag höll på med till och från när jag var liten, jag rider hos en tjej som har travhästar, så den jag rider är en f.d travhäst. Hon är hur snäll och fin som helst, jättebra att rida. Men oj vad stel jag var i början efter en ridtur, man får ju använda muskler som man inte är van vid. Sista gången red vi i två timmar, när jag hoppade av hästen kände jag mig som en gammal cowboy, hjulbent och stel :-). Men det är det värt, att rida ger så mycket positivt, man kan ju bara vara där med hästen, man är verkligen bara här och nu....Inga kommentarer: