tisdag 4 januari 2011

Köpt längdåkningsskidor

Nu har jag varit inne på Mega Sport och köpt mig ett par längdskidor. Oj va kul det är med längdskidåkning, men jobbigt. Och det värsta med mig är att jag kan inte ta det lugnt, det är som om det vore tävling när jag är ute i spåret. Första gången åkte jag 5 km, vilket ledde till otroooolig träningsvärk, speciellt i ljumskarna :-). Kunde knappt lyfta upp benen 1 centimetar när jag satt, att lägga ena benet över det andra var inte att tänka på, fick ta händerna till hjälp. Det var bara att ta tjuren vid hornen och ta en runda till efter ett par dagar för att bli av med träningsvärken. Denna gången blev det 1 mil. Eftersom det hade blåst en hel del innan så låg det en hel del barr och kvistar i spåret så man såg ut som en blandning av Elvis och Åsa Nisse i full fart på skidor nerför backarna, armarna rakt ut och juckande underdel :-). Men ni kan nog säkert se framför er hur det såg ut, hahaha.
Men jag ångrar verkligen inte mitt köp, man tränar hela kroppen. I morgon är det dags igen för en runda, eller två.

Nu har jag sökt ett jobb igen, hoppas jag får det, det vore nog kanon. Vad det är kommer jag bara att tala om ifall jag får komma på intervju. Jag håller tummarna! Annars är jag för det mesta hemma just nu, har mest jobbat på Amica, restaurangen på Korsnäs Frövi. Har varit både kock och köksbiträde, eller vad de kallar det nu för tiden. Ett jobb som jag stortrivs med, jättebra arbetskompisar. Jobbar även som timvikarie inom hemtjänsten, där trivs jag också bra, där har jag också bra arbetskompisar, och det är otroligt viktigt för att trivas på sitt jobb. Men jobbet i sig är också kul, man känner att man arbetar med någonting bra.
Julen har varit och här är mitt barnbarn med sin julklapp som hon fick av oss, stolen ska jag kanske säga, Roxy som ligger på golvet tillhör oss..:-))

2 kommentarer:

1000glada sa...

Hej!

Jag har läst lite om din panikångest och bl.a. tycker jag det var intressant att läsa om "ångestkotan".

Du skrev också om Anders Bagge. Jag har en nyhetssajt om psykisk ohälsa såsom panikångest där jag skrivit om Anders Bagges panikångest.

Ha det fint!

/C

Ann-sofie sa...

Hej 1000glada!

Ja, dett amed ångestkotan är ett mysterium :-).
Har varit inne på din hemsida o kollat, mycket bra sida..

Ann-sofie