onsdag 13 oktober 2010

Olika kul på olika arbetsplatser...

Idag gick jag upp kl. 03.00, skulle börja jobba kl. 03.45 hos en familj, dvs två föräldrar har ingen möjlighet till barnpassning så tidigt, så barnomsorgen rycker in. Jag kommer alltså dit kl. kvart i fyra på morgonen, väcker barnet kl halv 7, klär på honom och går sedan med barnet till förskolan. Sedan är jag kvar på förskolan till kl. 09.00. Denna dag hade jag även ett annat jobb inbokat mellan kl. 10.30 till 14.00. Man skulle tycka att jag skulle vara trött där, men det jobbet är så kul så det glömmer jag bort att vara :-), dessutom sker det inte så ofta. Jag har fått börja jobba lite extra på ett gammalt jobb som jag inte har varit på sedan 10 år tilbaka, nämligen matsalen på Korsnäs i Frövi. Det var så trevligt så jag blev sittandes där och prata med arbetskamraterna tills kl. blev halv 3 :-).

Sedan hem, handlade först lite mat, var inne på LO, min frisör och beställde tid för hårfärgning tills i morgon (hade tur där). Sedan köpte jag lite ljung som jag planterade när jag kom hem. Tordes inte gå in och sätta mig framför tv:n som jag egentligen velat gjort, var för rädd att jag skulle somna då, så det var bara att hålla på med en massa plock inne också, lite dammsugning och så där.

NU ska jag sätta mig framför tv:n och slappa, kanske jag hinner kolla lite grann innan ögonen blir alltför tunga...

2 kommentarer:

Jenny sa...

Du har fått en utmärkelse, kolla min blogg :)

Julia sa...

Hej! Hittade ingenstans där jag kunde svara på ditt meddelande. Du får iaf jättegärna länka till mig. Och din hemsida verkar otroligt bra och lärorik! Det finns alltid nåt nytt o lära sig :)
Kram Julia