torsdag 10 juli 2008

Dalhalla 9/7-08 med Robert Wells och Rhapsody in Rock
Klockan 14.oo gick bussen från Frövistation mot Dalhalla för att se Rhapsody in Rock. Resan var ordnad genom Korsnäs och vi var 41 st som såg fram emot en rolig kväll. Bussen gjorde ett uppehåll vid Dössberget i Borlänge där vi fick en middag som bestod av lax och en kall potatissallad med en krämig sås som innehöll Basilika, jättegott! Dössberget låg väldigt vackert uppe på ett berg med jättefin utsikt. Sedan var nästa anhalt Dalhalla utanför Rättvik. Det var jättehäftigt när man kom till det stora kalkbrottet.

Det var otroligt bra artister med denna gång, det var Charlotte Perelli, Sofia Källgren, Lagaylia, Pablo Cepeda, Peter Johansson, Linda Lampenius och inte minst Lenny Norman som jag inte brukar tycka är så kul, men igår var han otroligt rolig. Han pratade till exempel om att man gör illa sig på konstiga sätt när man över 50 år, det var otroligt träffande, min man kände i alla fall igen sig, hahaha! Ett exempel var hur det kunde vara när han skulle beställa en latte och när den kom in var den så otroligt het att han knappt kunde hålla i glaset, men han var tvungen att intala sig själv att han måste klara det, han kunde ju inte verka klen inför alla vackra tjejer som stod vid baren. När han väl pinade sig up med glaset till munnen så stack skeden rakt in i ögat på honom som han inte var beredd på, vilket var oerhört pinsamt för honom. Han berättade ju med inlevelse så det var extremt kul!
Ca klockan 12 var det slut och vi gick till bussen för att åka hem igen. Och den bussresan var inte att leka med, fick inte rum med benen framför sig så man fick krypningar i benen och ont i ryggen så in i norden. Men klockan halv 4 ca var vi hemma i Frövi.

Inga kommentarer: