onsdag 4 mars 2015

Solen den skiner idag...

Vaknade i morse med  solen skinande ute, va härligt :-). Jag känner mig väldigt beroende av vädret, grått väder under lång tid kan få mig låg. Men nu är det sol och helt klart på himlen, så härligt!!
Nu ska jag strax ut och ge hästarna lite hösilage i deras foderstuga och mocka åt både hästen och hönsen, en morgonrutin som får mig att må bra ::-). Sedan tar jag en promenad med min hund Roxy.

Idag ska jag även gå på gruppterapin som jag har börjat på, det är tredje gången. Vi ska lära oss att leva med våra känslor, jag har till exempel en väldigt stark empati. Vi ska inte ta bort våra känslor som vi kan må dåligt av, vi ska lära oss att hantera dem. Det är som en kurs, vi sitter inte och pratar som hos en psykolog som jag först trodde, en psykolog och en kurator sitter mest och berättar och ger oss verktyg att arbeta med, lite erfarenhetsprat kan det bli ibland också :-). Det blir nog bra :-).
Jag har även tre massagekunder senare i eftermiddag och kväll, det är lagom med tre eller fyra, mer orkar inte min kropp med just nu, har en del krämpor efter fallet från min häst och när jag ramlade baklänges i vintras. Att jag har några diskbråck i nacke och ländrygg och whiplashskada gör ju inte saken bättre, men det är ju kul att massera så jag kör på så länge jag orkar :-). Jag har ju även en del kroppsligt arbete på dagarna också, mockning, ridning och en del rockardkörning, och så ska ju hushållet skötas :-). Önskar er en bra dag i det fina vårvädret
!!

Inga kommentarer: