måndag 15 oktober 2012

Sökt kurser på universitetet..

Idag sökte jag två kurser på universitetet, Stress och stresshantering 7,5 hp samt Pedagogik A, Att hantera konflikter 7,5 hp. Så nu är det bara att hoppas..
Jag tycker det är jättekul och intressant att studera, det värsta är att jag blir så insatt så jag gör inget annat just då känns det som, men det är väl så det ska vara, hjärnan får ju arbeta i alla fall :-).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Jag är en 20årig tjej som fyller 21 i februari. Förra söndagen fick jag min misstänkta första panikångest attack. Jag och min sambo satt hos hans mamma och firade farsdag med mat och fika då mitt hjärta och min puls plötsligt ökade kraftigt och jag trodde det skulle slå ur kroppen, jag blev illamående, skakis, frusen och kände att "nu kommer jag dö" tillbringade sedan en natt på akuten med EKG elektroder som inte visade några fel. Men som jag läste på din sida så var rädslan så stark att man inbillar sig att läkarna har fel. Nu idag, en vecka senare, känner jag fortfarande rädsla och oro i kroppen för att det kommer hända igen.. och så fort jag tänker på det så rusar hjärtat lite mer och jag blir bara ännu mer rädd. Tänkte bara skriva att din sida har hjälpt mig mycket, har suttit och läst i en timme nu och jag har lite mer lugn i kroppen än vad jag hade tidigare. Så tack för en jättebra hemsida.

Ann-sofie sa...

Hej!
Tack för ditt inlägg. Jag förstår din rädsla eftersom panikångest är så otäckt, men som du vet så är det inte farligt, man blir inte galen och man kan inte dö av den. Det kanske bara var din enda attack, många får den bara en gång :-). När du känner den minsta antydan till att hjärtat börjar slå lite fortare, ta några djupa andetag och tänk dig sedan en fyrkant där du andas in vid ena sidan, ut den andra osv. jag tror att du kan få kontroll på din rädsla för att få en till attack eftersom du har tagit tag och läst om det och vet att vi är många som har/har haft det och att det inte är farligt :-). Lycka till, och skriv gärna igen och berätta hur det går :-).
Kram
Ann-sofie