lördag 7 juli 2012

Varför så lättrörd???

Usch, jag kan inte titta på en enda sorglig film nu för tiden utan att jag får sitta och svälja och svälja. Och varför sväljer jag hela tiden istället för att låta tårarna rinna och hulka mig igenom filmen så jag slipper sitta och få ont i halsen??
Jo, jag har så svårt att visa mina känslor, och ändå är det bara min man och jag som sitter och tittar. Om mina barn är med så kollar dom alltid åt mitt håll, de vet att jag sitter där och gråter fast det knappt syns :-). Såg senast ikväll en film med Richard Gere som handlade om en man som tog hand om en hemlös hund. Hunden följde med sin husse varje dag till och från stationen, men en dag kom han inte hem eftersom han dog på sitt jobb, och den stackars hunden satt vid stationen kl 5 varje dag tills han själv somnade in där. En sann historia dessutom, gjorde ju inte saken bättre..:-).1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du, vad ska man ta sig till? Och inte blir det bättre med åren! Om du kommer på hur man ska bemästra lättrördheten så kontakta mig så att jag får några tips!
www.drygtsextio.blogg.se