tisdag 29 mars 2011

Bygget fortsätter..

I helgen började min man med att regla upp så man kunde se hur stort hönshuset skulle bli , ca 2,20 x 3,0 m. I måndags isolerade han och satte på plast (för fukten antar jag), sedan satte han på spontade brädor på insidan och panel på utsidan. Han har fått tag på en gammal bastudörr med två fönster i så man ser in när man ska gå in till hönsen, och det kommer att bli bra :-). Vi ska även ha ett fönster ut mot själva hönsgården. Så nu är det golv, tak och inredningen kvar, men det får vänta för i helgen ska vi ta oss till Sälen...:-).
Det var svårt att ta kort för det var väldigt trångt, så det är kanske svårt att se hur det kommer att se ut. Trevlig helg alla vänner!!

2 kommentarer:

Suzana sa...

Hoppas ni har haft det bra i Sälen!
Och va coolt med ett hönshus! Kommer bli spännande att få se det färdiga resultatet, för jag hoppas du lägger upp bilder på det när det är klart...med höns i :)

Ha det så fint!

Ann-sofie sa...

Jodå, det var bra i Sälen, men det blåste mycket och var disigt nästan hela helgen. Snart kommer det mer bilder, det har hänt mycket, det är nog bara målning och inredning kvar nu..:-).

Ha det bra du också!