måndag 5 april 2010

LCHF-kost

Jaha, då har jag ätit LCHF-kost sedan den 31/3 och känner redan en förbättring, hjärtklappning och dimsyn som jag speciellt får när jag anstränger mig är borta, peppar, peppar...Kände det idag när jag tog en lång promenad på 1 1/2 timme med hundarna. När jag kommer hem annars från en sån runda så känns det som jag har en tunn hinna över ögonen. Idag fanns den inte, yihaaa!!

Det är inte lätt att ändra kost så där, speciellt när man gillar godis som jag gör. De enda kalorier som jag fått i mig sedan jag började är 2 sillbitar och en snaps på påskafton. Men jag kan säga att jag har haft ont i huvudet i 2 dagar nu, det är väl sockeravgiftningen antar jag. Har beställt prenumeration på en tidning med recept på LCHF-kost. Min man tycker att jag blir så fokuserad, men vadå, jag vill inte få diabetes, helt klart!! Jag skulle tro att om jag tog ett prov nu skulle säkert sockret ha gått ner lite redan.

Hoppas ni har haft en skön påsk, det har jag, jag har varit i Sälen med mina barn och mina syskon med familjer och min pappa och hans sambo, vi var 17 stycken som åt påskmiddag i samma stuga, hua....:-)).

5 kommentarer:

Suzana sa...

Vilken mys-pys-helg du har haft med nära och kära!
Duktig du är som tar tag i saker och ting!

sv: tack så mycket!

Kram

Ann-sofie sa...

Tack Suzana!!

Madde sa...

Duktig du är :) Fortsätt kämpa, jag vet hur det är att vara en godismänniska. Önska jag kunde få dissiplin till att sluta med sötsaker, men svårt..

Madde sa...

Kikar i och önskar dig en trevlig helg.
Kram Madde

Suzana sa...

Hoppas du mår bra!

Kramar :)