onsdag 13 augusti 2008

I svampskogen

I går kväll var jag och min man i skogen och plockade kantareller, hittade en halv Ica-kasse tillsammans. Det är både kul och avkopplande att vara i skogen, hittade till och med några trattkantareller redan, de brukar ju inte synas förrän i slutet på septemper- i början på oktober. Vi gissar att vildsvinen bökar upp en hel del svamp för oss svampplockare, för där det brukar finnas svamp har de varit och bökat.

Kom nyss hem från ett arbetspass (kväll) på Tallen i Frövi, har sommarjobbat där i 4 veckor, gör min sista kväll i morgon. Sen får jag se vad som händer, om jag får jobba lite extra kväller och helger, det vore bra att tjäna lite extra pengar.
Det är rätt kul att jobba inom hemtjänsten, alla gamla tanter och farbröder är ju så tacksamma att få hjälp. en del verkar också väldigt ensamma och som vill prata en hel del. Man blir lite rörd ibland, man funderar på hur man själv kommer att få det när man blir gammal.

Har förresten inte spelat nå golf på jättelänge, jag har nog bara spelat 1 gång på 4 veckor, antingen har jag haft ont i ryggen eller så har jag jobbat. Nu på lördag är det Frövi open, då får alla som bor i Frövi vara med och tävla, sen blir det middag och lite fest på kvällen. Det ska bli kul, det var ett tag sen som man var ute på fest.

Ha det bra!!!

Inga kommentarer: