måndag 2 november 2015

Mår skit....

Fy sjutton, nu blir det mycket negativt,  jag mår inge bra alls, dessa hormoner vad de kan ställa till. Jag skulle helst vilja sova sova och åter sova, så trött och led på allt, ingenting känns kul just nu och inte blir det bättre av att det är höst och grått. Det är tur att man har hundarna och hästarna så man tar sig ut i alla fall, men det sociala livet orkar jag knappt ta tag i just nu och det är väl bara att acceptera för ett tag 😃 .
Som jag skrev tidigare så svettas jag så otroligt mycket, inte undra på att jag har blivit beroende av popcorn , jag behöver nog återställa saltbalansen skulle jag tro 😃 . Om man bara slapp ha dåligt samvete för att man känner så här skulle det kanske inte vara så farligt, men man känner ju sig så onyttig när man ligger halva fm i soffan för jag orkar inte ta tag i något då. Det blir bättre på em, då vaknar jag liksom till. Jag får väl bara acceptera att så här är det just nu, då kanske det går över .
Men jag blir lite stressad, jag tycker att jag borde mocka åt både hästar och höns direkt på morgonen så det är klart, och dammsuga , tvätta, bädda, diska och helst städa. Jag jobbar ju inte just nu eftersom min värk i kroppen inte klarar att massera så jag borde vara färdig med allt när min man kommer hem och maten ska stå på bordet. Håller på att söka mig ett nytt jobb och hoppas på det, ett vikariejobb, jag tror jag kommer må bättre då.

Inga kommentarer: