lördag 3 mars 2012

När du vaknar varje morgon....

När du vaknar varje morgon står du vid den kritiska punkten för din dag. Om vågskålarna väger över åt ena hållet skapar du en dag fylld av positiva saker, och om de väger över åt andra hållet skapar du en dag med problem. Det är du som avgör hur din dag kommer att gestalta sig - genom vilka känslor du har! De känslor du har är det du sänder ut, och det är exakt det du får tillbaka under din dag och det som kommer att omge dig vart du än går.

När du börjar din dag med att känna dig glad och lycklig, och sedan fortsätter att känna dig glad och lycklig, blir din dag fantastisk! Men om du börjar din dag på dåligt humör och inte gör något för att ändra på det, kommer din dag att bli långt ifrån fantastisk.

En dag med positiva känslor förändrar inte bara din dag, den förändrar din morgondag och ditt liv! Förutsatt att du håller kvar dina positiva känslor och somnar med en positiv känsla kommer du att påbörja nästa dag med ännu mer kraft i dina positiva känslor. När du fortsätter att må så bra du bara kan kommer dina positiva känslor att fortsätta förstärkas genom attraktionslagen. Så fortsätter det dag efter dag och ditt liv blir bättre och bättre.

Inga kommentarer: