onsdag 4 maj 2011

Fick dessa kloka ord av min syster idag....:-)

När du vaknar varje morgon står du vid den kritiska punkten för din dag. Om vågskålarna väger åt det ena hållet skapar du en dag fylld med positiva saker, och om de väger över åt det andra hållet skapar du en dag fylld med problem. Det är du som avgör hur din dag kommer att gestalta sig - genom vilka känslor du har! De känslor du har är det du sänder ut, och det är det du får tillbaka under din dag och det som kommer att omge dig vart du än går.

När du börjar din dag med att känna dig glad och lycklig, och sedan fortsätter att känna dig glad och lycklig, blir din dag fantastisk! Men om du börjar dinj dag på dåligt humör och inte gör något för att ändra på det, kommer din dag att bli långt ifrån fantastisk.

En dag med positiva känslor förändrar inte bara din dag, den förändrar din morgondag och ditt liv! Förutsatt att du håller kvar dina positiva känslor och somnar med en positiv känsla kommer du att påbörja nästa dag med ännu mera kraft i dina positiva känslor. När du fortsätter att må så bra du bara kan kommer dina positiva känslor att fortsätta förstärkas genom attraktionslagen. Så fortsätter det dag efter dag och ditt liv blir bättre och bättre.

2 kommentarer:

Malin sa...

Vilken klok syster du har. Så har jag tänkt senaste 8 åren efter att alltid innan varit en negativ person. Jag är ett levande bevis på att det går att förändra sig själv och sitt tankesätt genom att fylla sitt huvud med positiva tankar!
Kramar

Ann-sofie sa...

Ja, visst har jag, och du med eftersom du har gjort det redan i 8 år :-).

Kram