lördag 14 februari 2015

En ridtur.....

Idag satte jag på min häst en luva och bomull i öronen, det gör henne lite lugnare när jag rider ut själv, och tur var väl det för när jag kommit en bit på vägen så börjar grannarna skjuta med hagelbössor. De hade tydligen besök av sina barn och sköt då lerduvor, rejäla smällar var det.
Vi red på vägen och på gärden runt omkring, det var så kul för jag fick upp henne i galopp flera gånger, före detta travare som hon är :-). Varje gång jag kommer hem från en ridtur mår jag så bra, beror nog på att man kan inte annat än att vara ett med hästen, i alla fall inte jag sitter inte och funderar på en massa när jag rider. När jag mockade efter ridturen idag var jag bara avslappnad och glad, så skönt :-)!!
Trevlig alla hjärtans dag på er alla!!

söndag 8 februari 2015

Mina djur ger mig så mycket....

Jag önskar att jag bodde på en lite större gård så jag kan ha lite fler djur, djur ger mig så mycket, man blir avslappnad av att umgås med dem :-). Igår var jag och en kompis ute och red i det vackra vintervädret, hästarna fick pulsa i snön i skogen och så travade vi på gärdena med en del galoppsteg. Hästarna är travare så de ska ju egentligen bara trava, men min häst tävlar ju inte så henne försöker jag få i galopp, och när det är så här mycket snö kommer det ibland automatiskt :-).

Nu på morgonen har jag tagit ut 4 hästar, min foderhäst och grannarnas 3, sedan har jag gett hönsen lite rester från igår och så blev det en promenad med vår hund Roxy. Sedan ska jag jobba en liten stund, en massagekund har jag bara idag, är ju egentligen ledig måndagar och fredagar men det passade inte medtiden så det fick bli så :-),men det är ju okej ibland.